Cautare

20954 de rezultate pentru "cum poti verifica un recenzori" (4.95 secunde)
Azi, o doamna/domnisoara, a scris pe blogul meu un comentariu la o postare de-a mea DE CE, AZI, RELATIILE NU MAI TIN?, postare, in cadrul careia, mi-am prezentat parerea vis-a-vis de graba sau usurinta cu care multe dintre femeile de azi accepta sa intre intr-o relatie de la care sa mai aiba si asteptarea sau pretentia de a fi serioasa si de durata, cu diversi ciumpalaci si mitocani cu care REZONANTA SPIRITUALA este aproape zero si de la care, chiar nu poti avea nicio pretentie.
Nu realizam ca avem o problema de un anumit gen decat atunci cand nemultumirea noastra, fie ea financiara, fie relationala sau de orice alta natura, ne da de gandit...cand ai facut tot ce era omeneste posibil ca un lucru sa mearga si totusi nu merge...atunci incepi sa te gandesti...
Un primar obosit, dupa cum au observat si cetatenii din Mangalia. ... De ce nu ati facut atunci o alianta cu dansii, de ce nu ati stabilit un candidat comun? ... Dar aveti un inamic comun, sa spun asa...
Pe Columna lui Traian se arata cum vin romanii si stau de vorba cu dacii, dar nu au niciun traducator, vorbesc liber. ... Columna lui Traian se arata cum vin romanii si stau de vorba cu dacii, dar nu au niciun traducator, vorbesc liber.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: ... 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
Daca Romania ar fi familia dumneavoastra, cum ati proceda pentru a avea o familie fericita? ... Viziunea mea este legata si de modernizarea statului, un stat mai suplu, eficient. ... Suntem un popor omenos, asa, cand ne iei pe fiecare in casa, suntem buni unii cu altii.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
'Premierul Emil Boc a anuntat ca Executivul vrea un fond national de investitii care sa poata pune la dispozitie resurse financiare pentru proiecte majore. Problema e ca, in acest moment, Romania mai are un instrument similar:
Viceprimarul Marinica Dinca a explicat intr-un interviu acordat GdS cum va evolua orasul in urmatoarea perioada si ce-i asteapta pe craioveni.
Are un nepotel in varsta de 4 luni, copilul fratelui sau mai mic. ... Gianina dezvaluie cum ii place ei sa aleaga numele copiilor, spune cati copii isi doreste si ce planuri are pentru urmatorii cinci ani.
In revista "Idealuri" a liceului, Alina publica un text de-al sau, ce abordeaza o tema actuala: ... Era un lucru normal pentru mine. ... Daca mergi la un restaurant cu prietenii ii poti minti usor ca ai mancat acasa si ca nu mai poti.
Mentalitatea cum ca homosexualitatea e o alegere, o preferinta sau ca se poate vindeca este o prejudecata si o minciuna.
Ceea ce cred ei despre cum arata plajele romanesti, puteti afla din randurile de mai jos, o demonstratie clara a ceea ce reprezinta, in acest moment litoralul romanesc: un dezastru, o mizerie si o rusine nationala!
Acestia si-au evoluat dorinta de a fi cu diferite femei deoarece pentru ei este foarte usor sa se reproduca (un act sexual fata de 9 luni de sarcina la femeie) si astfel sa raspandeasca cat mai multi descendenti, posibil fiind programati sa se imperecheze cu cat mai multe femei.
Alexandru Lazescu, noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a acordat un interviu AGERPRES, in care vobeste, printre altele, despre cum trebuie puse pe roate toate canalele Televiziunii publice.
Tiberiu Lovin a publicat pe wwww.reportervirtual.ro un articol despre conflictul de munca de la Jurnalul National, unde angajatii nu si-au luat salariile de 3-4 luni.
Totul a inceput la sfarsitul saptamanii trecute in biserica din Piscu, unde Basescu tinea in brate un prunc pagan si-l legana cu atata delicatete cum numai un marinar stie; asa cum marea leagana flota care se duce, se duce...(parerea mea).
S -a ajuns chiar la minciuni periculoase, cum ar fi ascunderea unor cadavre.
Eu nu am vazut nici un om politic sa va dea o replica. Dumneavoastra, ca sunteti, sa zicem, un adversar... ... Toata ziua la televizor aud cum a furat Basescu, ce a facut, ce dictator s.a.m.d.
google-analytics.com